JAK ZAPROGRAMOWAĆ LICZNIK 1/2 fis SKODA OCTAVIA I 1,9 TDI

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • sKondi
    Classic
    • 2010
    • 17

to ja sie jeszcze podlacze pod temat zeby nie zakladac nowego podobnego do innych.

Tour ma zejsc z rynku w 2012.
    1. Wiadomo do kiedy mozna bedzie te samochody zamowic z instalacja LPG w 1.6 MPI?
    2. Czy jest szansa dostac taki model z koncowki roku, skoro tylu ludzi czeka w kolejce na swoje, jeszcze nie wyprodukowane auta.
    3. Czy w koncu jest jakas szansa, ze czujniki parkowania na tyl beda dzialac w tym Tourze, ewentualnie czy da sie to jakos przerobic samemu lub w warsztacie u mietka? Z tego co wiem nie dzialaja.
    4. Czy wersja Tour ma tak jak MINT klime i schowek ktory utrzymuje temperature po dokupieniu wariantu OPTIMUM?
    5. Czy sa jakies roznice inne miedzy Tourem Nowym a o2 przed FL, jakies istotne rowniez dotyczace wnetrza, pakownosci itp?
    6. Czy bialy lakier niemetal ma szanse wytrzymac dluzej niz 5 lat? Czy lepiej doplacic do metalica i wziac piekna czarna octe?
  • Marecki79
    Classic
    • 2009
    • 3

Witam
    Mam pytanie odnośnie wymiany licznika na FIS 1/2 w Octavi I 1.9 tdi z 2004 r
    Jak mam zaprogramować licznik lub przenieść EEPROM do nowego licznika ,które elementy
    bez koniecznosci wymiany transponderów w kluczykach?

Komentarz

• remek7
      Classic
      • 2011
      • 3

Pin starego, pin nowego. Zostają stare-ory transpondery. Wszystko wg instrukcji z ross-tech-a. Przy wprawie max 15 min zabawy.
      vag all (dpf off i inne)

Komentarz

Pracuję...